Vakbeurs Bakkervak en IJsvak

Onze inzichten bevestigd…

Afgelopen dagen vond de gezamenlijke vakbeurs Bakkersvak en IJSvak plaats, het Nederlandse event voor deze sectoren. 3 Dagen lang was Evenementenhal Gorinchem gevuld met inspirerende aanbieders en passievolle vakmensen. Onze sales manager Sally Christiaens heeft een bezoek gebracht.

Sally heeft een groot aantal klanten gesproken, stuk voor stuk erg tevreden over de beurs, hiernaast heeft ze interessante gesprekken kunnen voeren met potentieel nieuwe klanten. Het bezoek aan beide beurzen heeft ons inzicht in deze sectoren bevestigd; producten willen gezien worden, vooral op het schap.

De verpakking heeft vele functies maar dat het product maximaal moet worden gepresenteerd blijft voor de klant essentieel. Benieuwd naar wat MMB Verpakkingen u te bieden heeft? Neem snel een kijkje op onze pagina’s vol met voorbeelden en neem contact op voor meer informatie.

Wij hopen dat zowel de exposanten als de bezoekers een goede beurs hebben gehad. Heeft u een verpakkingsvraag en bent u op zoek naar een producent die u werkelijk verder helpt? Neem contact met ons op.

Uw verpakking op maat

Door eigen fabricage kunnen wij inspelen op uw behoefte. Of het nu gaat om een plastic- of kartonnen vouwdoosje, een combinatie hiervan, in elke vorm en formaat te realiseren passend voor uw eigen product. Van ontwerp tot realisatie, wij zijn uw partner in verpakkingen. Vul het reactieformulier in met uw vraag, of bel direct: +31 (0) 164 21 19 12.

Vakbeurs Bakkersvan en IJsvak vol inspiratie

Alles voor uw verpakking in 1 hand!

Z
Plastic & kartonnen verpakkingen
Z

MAatwerk

Z

Afwerkingen & Materiaalsoorten

Z

Contract packing

stel uw vraag

Specialist in het produceren van plastic verpakkingen & kartonnen verpakkingen, bedrukt en onbedrukt. Neem direct contact op, uw krijgt binnen 24 uur reactie. Niet snel genoeg? Bel, want een beller is sneller... +31 (0) 164 21 19 12

Aanhef

MMB VERPAKKINGEN BV

MMB Verpakkingen is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van plastic en kartonnen verpakkingen.

Contactgegevens

Daalderweg 23
4879 AX Etten-Leur
+31 (0) 164 21 19 12
info@mmbverpakkingen.nl

Social media