100% Biologisch afbreekbaar en composteerbare papieren E-Cup.

Nieuw in ons assortiment!

Een prachtig, minder milieu-belastend, alternatief voor uw traditionele verpakkingen. E-Cups zijn geschikt voor contact met bevroren, gekoelde, kamertemperatuur en warme gerechten. Verkrijgbaar van 86 tot 550 ml (19 varianten in afmetingen).

E-cup is biologisch afbreekbaar en kan daarom worden verwerkt in het organisch afval. De E-cup kan van nature worden afgebroken door de actie van het micro-organisme en transformeert het oorspronkelijke afval tot eenvoudige anorganische moleculen zoals water, kooldioxide en compost.

E-Cup is ecologisch duurzaam; het wordt geproduceerd met hernieuwbare grondstoffen. De gebruikte cellulose is afkomstig van verantwoord beheerde bossen, die het milieu beschermen en bossen beschermen voor de toekomstige generaties.

Uw verpakking op maat

Door eigen fabricage kunnen wij inspelen op uw behoefte. Of het nu gaat om een bedrukking, papieren seal of kartonnen deksel passend op uw eigen E-Cup. Van ontwerp tot realisatie, wij zijn uw partner in verpakkingen. Vul het reactieformulier in met uw vraag, of bel direct: +31 (0) 164 21 19 12.

100% Biologisch afbreekbaar en composteerbare E-Cup

Alles voor uw verpakking in 1 hand!

Z
Plastic & kartonnen verpakkingen
Z

MAatwerk

Z

Afwerkingen & Materiaalsoorten

Z

Contract packing

stel uw vraag

Specialist in het produceren van plastic verpakkingen & kartonnen verpakkingen, bedrukt en onbedrukt. Neem direct contact op, uw krijgt binnen 24 uur reactie. Niet snel genoeg? Bel, want een beller is sneller... +31 (0) 164 21 19 12

Aanhef

MMB VERPAKKINGEN

MMB Verpakkingen is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van plastic en kartonnen verpakkingen.

Social media

Contactgegevens

Daalderweg 23
4879 AX Etten-Leur
T: +31 (0) 164 21 19 12
F: +31 (0) 76 501 788 1
E: info@mmbverpakkingen.nl