Uniek in Nederland: een eigen kokerverpakking al vanaf 1.000 stuks!

Wij springen snel in op uw vraag en leveren uw eigen koker voor een scherpe prijs.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van unieke koker verpakkingen, ook in kleine oplages vanaf 1.000 stuks kunnen wij voor u een eigen ontwerp verpakking realiseren.

Kartonnen- en kunststof kokers zijn populair, echter kun je bij de meeste aanbieders op de markt niet terecht met je vraag voor kleine aantallen. MMB Verpakkingen kan dit wel voor u! Met onze eigen productiefaciliteiten voor kokers in Polen kunnen we snel inspringen op uw vraag en uw eigen koker voor een scherpe prijs leveren.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op!

Uw verpakking op maat

Door eigen fabricage kunnen wij inspelen op uw behoefte. Of het nu gaat om een plastic- of kartonnen vouwdoosje, een combinatie hiervan, in elke vorm en formaat te realiseren passend voor uw eigen product. Van ontwerp tot realisatie, wij zijn uw partner in verpakkingen. Vul het reactieformulier in met uw vraag, of bel direct: +31 (0) 164 21 19 12.

 

Eigen kokerverpakking al vanaf 1.000 stuks… MMB doet het!

Alles voor uw verpakking in 1 hand!

Z
Plastic & kartonnen verpakkingen
Z

MAatwerk

Z

Afwerkingen & Materiaalsoorten

Z

Contract packing

stel uw vraag

Specialist in het produceren van plastic verpakkingen & kartonnen verpakkingen, bedrukt en onbedrukt. Neem direct contact op, uw krijgt binnen 24 uur reactie. Niet snel genoeg? Bel, want een beller is sneller... +31 (0) 164 21 19 12

Aanhef

MMB VERPAKKINGEN BV

MMB Verpakkingen is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van plastic en kartonnen verpakkingen.

Contactgegevens

Daalderweg 23
4879 AX Etten-Leur
+31 (0) 164 21 19 12
info@mmbverpakkingen.nl

Social media