Op zoek naar luxe uitstraling?

Deze verpakking is voorzien van van flock-print waardoor hij zacht en fijn aanvoelt. De hot stamp folie maakt de luxe uitstraling compleet. Uiteraard is dit maar 1 voorbeeld van de vele mogelijkheden, ons netwerk maakt het mogelijk om uw dromen te verwezelijken en misschien wel te overtreffen. Welke veredeling van uw verpakking u ook wenst, wij bieden u de mogelijkheid om het te realiseren. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw product?

 

Uw verpakking op maat

Door eigen fabricage kunnen wij inspelen op uw behoefte. Of het nu gaat om een plastic- of kartonnen vouwdoosje, een combinatie hiervan, in elke vorm en formaat te realiseren passend voor uw eigen product. Van ontwerp tot realisatie, wij zijn uw partner in verpakkingen. Vul het reactieformulier in met uw vraag, of bel direct: +31 (0) 164 21 19 12.

 

Op zoek naar luxe uitstraling?

Alles voor uw verpakking in 1 hand!

Z
Plastic & kartonnen verpakkingen
Z

MAatwerk

Z

Afwerkingen & Materiaalsoorten

Z

Contract packing

stel uw vraag

Specialist in het produceren van plastic verpakkingen & kartonnen verpakkingen, bedrukt en onbedrukt. Neem direct contact op, uw krijgt binnen 24 uur reactie. Niet snel genoeg? Bel, want een beller is sneller... +31 (0) 164 21 19 12

Aanhef

MMB VERPAKKINGEN BV

MMB Verpakkingen is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van plastic en kartonnen verpakkingen.

Contactgegevens

Daalderweg 23
4879 AX Etten-Leur
+31 (0) 164 21 19 12
info@mmbverpakkingen.nl

Social media