Display doos

Een aantrekkelijke presentatie verkoopt!

Display doos 1800x1200 karton

Met een kartonnen display doos stimuleert u de verkoop van uw producten. Deze karton verpakkingen zijn er namelijk niet alleen om de producten bij elkaar te houden in het schap, maar ook om de consument over de streep te trekken.

Display doos in alle vormen en maten

We leveren display dozen in allerlei vormen en maten. Denk bijvoorbeeld aan een display doos dat op een speciale manier is gestanst, met een scheurperforatie (een perforatielijn waarlangs men kan afscheuren), een klepsluiting met of zonder autolock bodem (de bodem wordt automatisch uitgevouwen en vergrendeld) of geïntegreerde vakverdeling. Het kan allemaal.

MMB verpakkingen
MMB verpakkingen
MMB verpakkingen

Display doos op maat gemaakt

Wij maken uw displaydoos geheel op maat. Dat wil zeggen dat we vrijwel alles kunnen maken wat u maar wenst. Wij nemen graag uw ideeën door en vertalen dit door naar een displaydoos die geheel naar uw wens is.

Heeft u nog geen idee voor het concept van uw verpakking? Ook daar kunnen we u bij helpen. Door onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van verpakkingen komen we altijd tot de juiste oplossing.

Displaydozen voor meer verkopen voor uw product

Een display doos met uw producten erin valt op. Daardoor vallen uw producten vaker in het oog van de consument. Doordat je producten beter opvallen, zullen ze vaker verkocht worden. Ook is het plaatsen van een display doosje bij de kassa een goede manier om meer verkopen te genereren.

Snelle levering van van je displaydozen door eigen fabricatie

MMB Verpakkingen maakt gebruik van eigen fabrieken om verpakkingen te produceren. Daardoor zijn wij in staat jouw displaydozen snel te ontwikkelen en leveren. We nemen uiteraard vooraf de levertijd met je door. Wanneer er enige spoed benodigd is in de levering, zullen we er vanzelfsprekend alles aan doen om zo snel mogelijk te leveren.

Veelgestelde vragen

Waarom een display doos bij MMB Verpakkingen laten ontwikkelen?

Wij denken altijd een stapje verder vooruit bij het ontwikkelen van een display doos (of andere verpakking). Dat wil zeggen dat wij niet alleen naar de opdracht kijken, maar ook meer te weten willen komen over de doelgroep van het product en de boodschap die moet worden overgebracht. Door onze jarenlange ervaring in het produceren van verpakkingen, weten wij de klantvraag altijd te vertalen naar een passende verpakking.

Beschikt MMB Verpakkingen over een eigen productie?

MMB Verpakkingen heeft fabrieken in België, Polen en Spanje. Daardoor kunnen wij niet alleen de beste kwaliteit garanderen, maar ook een eerlijke prijs. Een ander voordeel is dat wij hierdoor inzicht hebben in het productieproces. Daardoor kunt u altijd inzicht krijgen in de status van uw order. 

Hoe snel kan MMB Verpakkingen mijn order leveren?

Door onze processen en eigen fabrieken, zijn wij in staat snel te leveren. Vooraf nemen wij uiteraard het proces met u door. U kunt tevens op ieder moment inzage krijgen van de status van uw product. Wij doen er uiteraard alles aan om een spoedige levertijd te garanderen. Hierbij blijft de kwaliteit van de verpakking echter altijd onze prioriteit.

Beschikt MMB Verpakking over certificeringen?

MMB Verpakkingen beschikt voor certificaten die garanderen dat we hoogste kwaliteit kunnen bieden voor uw verpakking: Wij zijn FSC-gecertificeerd, ISO 9001, ISO 14001 en BRC Food.

Welke garanties geeft MMB Verpakkingen mij als klant?

Iedere klant is anders, waardoor ook de criteria per klant anders zijn. Samen kijken we naar de succescriteria van uw product. Doordat wij als verlengde van uw organisatie fungeren, zullen wij samen naar een passende verpakking werken.

Alles voor uw verpakking in 1 hand!

Z

Plastic & kartonnen verpakkingen

Z

Maatwerk

Z

Afwerkingen & Materiaalsoorten

Z

Contract packing

Uw kartonnen display doosjes worden geheel naar uw wensen gemaakt. Dat betekent dat u het zo gek niet kunt bedenken, of wij maken het.

 

stel uw vraag

Specialist in het produceren van plastic verpakkingen & kartonnen verpakkingen, bedrukt en onbedrukt. Neem direct contact op, uw krijgt binnen 24 uur reactie. Niet snel genoeg? Bel, want een beller is sneller... +31 (0) 164 21 19 12

Aanhef

MMB VERPAKKINGEN BV

MMB Verpakkingen is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van plastic en kartonnen verpakkingen.

Contactgegevens

Daalderweg 23
4879 AX Etten-Leur
+31 (0) 164 21 19 12
info@mmbverpakkingen.nl