Display doos

Een aantrekkelijke presentatie verkoopt!

MMB verpakkingen

Met een kartonnen display doos stimuleert u de verkoop van uw producten. Deze kartonnen verpakkingen zijn er namelijk niet alleen om de producten bij elkaar te houden in het schap, maar ook om de consument over de streep te trekken.

Display doos in alle vormen en maten

We leveren display doosjes in allerlei vormen en maten. Denk bijvoorbeeld aan een display doosje dat op een speciale manier is gestanst, met een scheurperforatie (een perforatielijn waarlangs men kan afscheuren), een klepsluiting met of zonder autolock bodem (de bodem wordt automatisch uitgevouwen en vergrendeld) of geïntegreerde vakverdeling. Het kan allemaal.

MMB verpakkingen
MMB verpakkingen
MMB verpakkingen

Display doos op maat gemaakt

Wij maken uw displaydoos geheel op maat. Dat wil zeggen dat we vrijwel alles kunnen maken wat u maar wenst. Wij nemen graag uw ideeën door en vertalen dit door naar een displaydoos die geheel naar uw wens is.

Heeft u nog geen idee voor het concept van uw verpakking? Ook daar kunnen we u bij helpen. Door onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van verpakkingen komen we altijd tot de juiste oplossing.

Displaydozen voor meer verkopen voor uw product

Een display doos met uw producten erin valt op. Daardoor vallen uw producten vaker in het oog van de consument. Doordat je producten beter opvallen, zullen ze vaker verkocht worden. Ook is het plaatsen van een display doosje bij de kassa een goede manier om meer verkopen te genereren.

Snelle levering van van je display doos door eigen fabricatie

MMB Verpakkingen maakt gebruik van eigen fabrieken om verpakkingen te produceren. Daardoor zijn wij in staat jouw display doos snel te ontwikkelen en leveren. We nemen uiteraard vooraf de levertijd met je door. Wanneer er enige spoed benodigd is in de levering, zullen we er vanzelfsprekend alles aan doen om zo snel mogelijk te leveren. 

 

Alles voor uw verpakking in 1 hand!

Z
Plastic & kartonnen verpakkingen
Z

MAatwerk

Z

Afwerkingen & Materiaalsoorten

Z

Contract packing

Uw kartonnen display doosjes worden geheel naar uw wensen gemaakt. Dat betekent dat u het zo gek niet kunt bedenken, of wij maken het.

 

stel uw vraag

Specialist in het produceren van plastic verpakkingen & kartonnen verpakkingen, bedrukt en onbedrukt. Neem direct contact op, uw krijgt binnen 24 uur reactie. Niet snel genoeg? Bel, want een beller is sneller... +31 (0) 164 21 19 12

Aanhef