Kartonnen display doosjes

Een aantrekkelijke presentatie verkoopt!

Met een kartonnen display doosje stimuleert u de verkoop van uw producten. Deze kartonnen verpakkingen zijn er namelijk niet alleen om de producten bij elkaar te houden in het schap, maar ook om de consument over de streep te trekken. We leveren display doosjes in allerlei vormen en maten. Denk bijvoorbeeld aan een display doosje dat op een speciale manier is gestanst, met een scheurperforatie (een perforatielijn waarlangs men kan afscheuren), een klepsluiting met of zonder autolock bodem (de bodem wordt automatisch uitgevouwen en vergrendeld) of geïntegreerde vakverdeling. Het kan allemaal.

Kartonnen display laten maken

Uw kartonnen display doosjes worden geheel naar uw wensen gemaakt. Dat betekent dat u het zo gek niet kunt bedenken, of wij maken het. Qua materiaalsoorten en afwerkingen kunt u werkelijk alle kanten op. Als extra service kunt u ons ook uw non-food producten laten verpakken.

Alles voor uw verpakking in 1 hand!

Z
Plastic & kartonnen verpakkingen
Z

MAatwerk

Z

Afwerkingen & Materiaalsoorten

Z

Contract packing

Uw kartonnen display doosjes worden geheel naar uw wensen gemaakt. Dat betekent dat u het zo gek niet kunt bedenken, of wij maken het.

 

stel uw vraag

Specialist in het produceren van plastic verpakkingen & kartonnen verpakkingen, bedrukt en onbedrukt. Neem direct contact op, uw krijgt binnen 24 uur reactie. Niet snel genoeg? Bel, want een beller is sneller... +31 (0) 164 21 19 12

Aanhef