Slimme verzenddoos voor Brandfield

Verzend- en retourdoos in één.

MMB heeft recent een verzend- en retourdoos voor Brandfield mogen ontwikkelen. Speciaal aan deze doos is, dat hij aan de buitenzijde neutraal bruin (onbedrukt) is en aan de binnenzijde bedrukt.

Heel eenvoudig doch slim om zo diefstal tijdens transport tegen te gaan. De bedrukte binnenzijde geeft de ontvanger wanneer de doos wordt opent toch een feestelijk gevoel.

De doos is ook voorzien van een plakstrip en scheurperforatie waardoor hij meerdere keren gebruikt kan worden; de verzenddoos is tevens retourdoos. Het gebruik van extra plakband voor retourzending is hierdoor ook niet meer nodig.
Eventueel kunnen er meerdere plakstrippen aangebracht worden voor veelvuldig gebruik wat het milieu ten goede komt.

Uw verpakking op maat

Door eigen fabricage kunnen wij inspelen op uw behoefte. Of het nu gaat om een plastic- of kartonnen vouwdoosje, een combinatie hiervan, in elke vorm en formaat te realiseren passend voor uw eigen product. Van ontwerp tot realisatie, wij zijn uw partner in verpakkingen. Vul het reactieformulier in met uw vraag, of bel direct: +31 (0) 164 21 19 12.

SLIMME VERZENDDOOS VOOR BRANDFIELD

Alles voor uw verpakking in 1 hand!

Z
Plastic & kartonnen verpakkingen
Z

MAatwerk

Z

Afwerkingen & Materiaalsoorten

Z

Contract packing

stel uw vraag

Specialist in het produceren van plastic verpakkingen & kartonnen verpakkingen, bedrukt en onbedrukt. Neem direct contact op, uw krijgt binnen 24 uur reactie. Niet snel genoeg? Bel, want een beller is sneller... +31 (0) 164 21 19 12

Aanhef

MMB VERPAKKINGEN BV

MMB Verpakkingen is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van plastic en kartonnen verpakkingen.

Contactgegevens

Daalderweg 23
4879 AX Etten-Leur
+31 (0) 164 21 19 12
info@mmbverpakkingen.nl

Social media