Productie stansmessen in eigen hand.

Dubbel voordeel voor u.

Een strakke verpakking van karton of kunststof valt of staat bij stansmessen van hoge kwaliteit. Wist u dat wij de stansmessen zelf produceren? Hierdoor kunnen wij zeer snel inspringen op veranderingen en de prijs scherp houden. Dubbel voordeel voor u!

Stansmessen zijn noodzakelijk om uw verpakkingsvorm precies uit het karton te kunnen stansen en vouwranden aan te brengen. Ze zijn dus een essentieel onderdeel van de productie van uw verpakking. Nu komt het regelmatig voor dat er (kleine) wijzigingen moeten worden toegepast, vervelend wanneer het snel moet en je afhankelijk bent van externe leveranciers. Wij hebben onze productie zo ingericht dat we dit proces zelf beheersen en dus een extra schakel (externe leverancier) uitschakelen. Hierdoor kunnen we snel en kosten efficiënt werken.

Geïnteresseerd? neem contact op!

Uw verpakking op maat

Door eigen fabricage kunnen wij inspelen op uw behoefte. Of het nu gaat om een plastic- of kartonnen vouwdoosje, een combinatie hiervan, in elke vorm en formaat te realiseren passend voor uw eigen product. Van ontwerp tot realisatie, wij zijn uw partner in verpakkingen. Vul het reactieformulier in met uw vraag, of bel direct: +31 (0) 164 21 19 12.

 

Productie stansmessen in eigen hand.

Alles voor uw verpakking in 1 hand!

Z
Plastic & kartonnen verpakkingen
Z

MAatwerk

Z

Afwerkingen & Materiaalsoorten

Z

Contract packing

stel uw vraag

Specialist in het produceren van plastic verpakkingen & kartonnen verpakkingen, bedrukt en onbedrukt. Neem direct contact op, uw krijgt binnen 24 uur reactie. Niet snel genoeg? Bel, want een beller is sneller... +31 (0) 164 21 19 12

Aanhef

MMB VERPAKKINGEN BV

MMB Verpakkingen is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van plastic en kartonnen verpakkingen.

Contactgegevens

Daalderweg 23
4879 AX Etten-Leur
+31 (0) 164 21 19 12
info@mmbverpakkingen.nl

Social media