Verpakking op maat

Bent u opzoek naar een verpakking op maat? MMB Verpakkingen helpt u graag bij de ontwikkeling en product van een unieke verpakking. Of u nu een kartonnen verpakking, of een plastic verpakking nodig hebt, wij kunnen u in beide voorzien. Samen met de klant komen we met de best passende verpakking voor het product. Daarmee valt u op in de schappen en beschermt u de inhoud. En dat alles tegen een eerlijke prijs.

Kartonnen vouwdoosjes

Van eenvoudig tot super-de-luxe

Kartonnen kokers

Onkreukbaar imago
Eindeloze mogelijkheden

Plastic kokers

Uw product springt in het oog!

Kartonnen sleeves

Een bedrukte wikkel om een product of doos

Luxe kartonnen dozen

Verpakking met cachet

Plastic vouwdoosjes

Bedrukt en onbedrukt

Verpakking op maat laten maken

Een verpakking op maat laten maken kent bij ons veel mogelijkheden. Of het nu gaat om grote oplages van meer dan 1.000.000 stuks, of kleinere van zo’n 1.000 verpakkingen. Bij MMB Verpakkingen is alles mogelijk. Onze medewerkers denken tevens altijd met u mee om tot de beste oplossing te komen. En daarbij halen wij alles uit de samenwerking om tot het beste resultaat te komen. Zo kijken we naar de doelgroep van de klant, de markt en uiteraard de specifieke klantvraag.

Z

Wij richten ons vooral op maatwerk

Z

Creatief & klantgericht

Z

Zowel kleine als grote oplages behoren tot de mogelijkheden (1.000 stuks tot meer dan 1.000.000)

Z

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel

Duurzaam, onderscheid en kwalitatief

Wat zijn nu de eigenschappen van de juiste verpakking voor uw product? Als het aan ons ligt dient een verpakking in ieder geval duurzaam, onderscheidend en kwalitatief te zijn. Duurzaamheid is belangrijk voor de planeet en het is belangrijk voor de consument en u als ondernemer. Daarnaast wilt u uiteraard altijd opvallen in het schap in de supermarkt of een andere (web)winkel. Daarom moet een verpakking in veel gevallen onderscheiden zijn.

En laten we daar nu net heel goed in zijn. Wij kunnen verpakkingen ontwikkelen en produceren in haast iedere denkbare vorm. Daarbij komen onze medewerkers altijd tot een creatief eindresultaat. Tenslotte is het vanzelfsprekend dat een verpakking kwaliteit hoogstaand is. Zo zal de inhoud niet beschadigen tijdens het vervoer. En heeft de consument een degelijk product in handen.

Maak kennis met een van onze medewerkers

Zit u nog met twijfels betreft het laten ontwikkelen van een verpakking op maat? Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek. Zo nemen we uw product door en kijken we naar de markt en de doelgroep. We willen immers precies weten waar u als bedrijf en het product voor staat. Op deze manier komen we samen tot de beste eindresultaat.

Ook wanneer u uw wensen al op papier hebt bespreken we deze graag met u. Op deze manier kunnen we snel aan de slag. En heeft u haast? Neem dan vooral ook even contact met ons op. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

stel uw vraag

Specialist in het produceren van plastic verpakkingen & kartonnen verpakkingen, bedrukt en onbedrukt. Neem direct contact op, uw krijgt binnen 24 uur reactie. Niet snel genoeg? Bel, want een beller is sneller... +31 (0) 164 21 19 12

Aanhef

MMB VERPAKKINGEN BV

MMB Verpakkingen is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van plastic en kartonnen verpakkingen.

Contactgegevens

Daalderweg 23
4879 AX Etten-Leur
+31 (0) 164 21 19 12
info@mmbverpakkingen.nl

Social media