Verpakkingen Breda

MMB Verpakkingen is specialist in het ontwikkelen en produceren van unieke kartonnen en plastic verpakkingen

Bent u opzoek naar verpakkingen voor uw bedrijf in de buurt van Breda? MMB Verpakkingen BV is gespecialiseerd in het ontwikkelen en ontwikkelen van kartonnen en plastic verpakkingen op maat. Mede door onze klantgerichte aanpak zijn wij reeds sinds 2005 een gerenommeerde speler in de markt.

Met onze fabrieken in Polen, Spanje en België weten wij vrijwel iedere denkbare verpakking te produceren. Of het nu bedrukt of onbedrukt is, plastic of kartonnen verpakking. Wij denken graag met u mee en verzorgen de gehele ontwikkeling en productie onder één dak. Dit is mogelijk in kleine oplages van 1.000 stuks, tot meer dan 1.000.000 stuks.

  MMB verpakkingen

  Plastic en kartonnen verpakkingen in alle vormen en maten

  Bij MMB Verpakkingen kunt u het zo gek niet bedenken of wij kunnen het produceren. Denk aan plastic bodem deksels, plastic vouwdoosjes, kokers en spuitgietverpakkingen. Maar ook kartonnen display doosjes, kartonnen vouwdozen, kartonnen sleeves en luxe kartonnen dozen. Wij werken op dagelijkse basis samen met veel (A-)merken voor het produceren van de meest onderscheidende en kwalitatieve verpakkingen.

   Een betere verpakking voor meer verkopen voor uw merk

   De verpakking van uw product moet zich onderscheiden. Daarnaast is het belangrijk dat de inhoud beschermd blijft en dat de verpakking eenvoudig is in gebruik. Bij MMB Verpakkingen BV gaan we verder dan enkel de productie van verpakkingen. Wij denken mee van A tot Z. Onze experts helpen u graag bij het bedenken van het creatieve concept van uw verpakking. Daarmee zorgen wij ervoor dat uw verpakking opvalt, beschermd én gemakkelijk is in gebruik.

    MMBverpakkingen_vouwdoosje_dubbelhoekvenster_holland
    MMBverpakkingen_vouwdoosje_venster_rood_goud

    Hoge kwaliteit verpakking, aantrekkelijke prijzen

    Wij ontwikkelen kwalitatief hoogstaande verpakkingen. Dit doen wij door gebruik te maken van gecertificeerde fabrieken die volgens de laatste technieken werken. Tevens draagt onze expertise die wij al sinds 2005 hebben opgebouwd bij aan het produceren van succesvolle verpakkingen.

     Ontvang een offerte op maat

     Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of heeft u specifieke vragen? Wij helpen u graag verder. Neem contact op via het contactformulier of bel direct met een van onze experts.

      stel uw vraag

      Specialist in het produceren van plastic verpakkingen & kartonnen verpakkingen, bedrukt en onbedrukt. Neem direct contact op, uw krijgt binnen 24 uur reactie. Niet snel genoeg? Bel, want een beller is sneller... +31 (0) 164 21 19 12

      Aanhef

      MMB VERPAKKINGEN BV

      MMB Verpakkingen is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van plastic en kartonnen verpakkingen.

      Contactgegevens

      Daalderweg 23
      4879 AX Etten-Leur
      +31 (0) 164 21 19 12
      info@mmbverpakkingen.nl

      Social media