Kartonnen verpakkingen op maat

Kartonnen verpakkingen op maat

Laat uw product extra opvallen in het schap met een aantrekkelijk vormgegeven kartonnen verpakking op maat. Als deze verpakking ook nog functioneel en gebruiksvriendelijk is, dan kiezen consumenten absoluut vaker voor uw product. Kartonnen verpakkingen zijn bij onze klanten erg populair vanwege de onbegrensde mogelijkheden. MMB Verpakkingen levert klantspecifieke kartonnen verpakkingen in verschillende kartonsoorten zoals massief karton, vouwkarton en golfkarton.

Neem contact op via  +31 (0) 164 21 19 12, of vraag direct een offerte aan.

Uw product vraagt om een passende presentatie

Kartonnen vouwdoosjes

Van eenvoudig tot super-de-luxe

Kartonnen kokers

Onkreukbaar imago
Eindeloze mogelijkheden

Display doos

Een aantrekkelijke presentatie verkoopt!!

Sleeve verpakking

Een bedrukte wikkel om een product of doos

Luxe verpakkingen

Verpakking met cachet

vouwkarton-verpakking-bonbons-mmb

Bonbon doosjes

Bonbondoosjes op maat voor uw elegante bonbons.

MMB verpakkingen vouwdoosje met dubbelhoekvenster

Vensterdoosje

Een vensterdoosje geef de consument een voorproefje van wat er zich in de verpakking bevindt.

MMB verpakkingen

Chocolade verpakking

Verleid uw doelgroep met een op maat gemaakte chocolade verpakking.

MMB verpakkingen

Luxe kartonnen dozen met deksel

Luxe kartonnen dozen met deksel, trek de aandacht voor uw prachtige product.

ambachtelijk vakwerk

of volledig geautomatiseerd?

Onbegrensde mogelijkheden met karton op maat

Er zijn veel mogelijkheden in het ontwikkelen van kartonnen verpakkingen. Daardoor – én door onze creativiteit en jarenlange ervaring – kunnen wij vrijwel ieder idee vertalen naar een passende verpakking. Daarnaast helpen we u ook graag wanneer u nog geen idee heeft voor het ontwikkelen van uw verpakking.

Duurzame kartonnen verpakkingen

De kartonnen verpakkingen die wij ontwikkelen zijn voorzien van een FSC-keurmerk. Dat betekent dat het karton afkomstig is van FSC-bossen. Het beperken van de ecologische voetafdruk is een belangrijk onderwerp. We zijn blij te zien dat kartonnen verpakkingen zeer populair zijn bij onze klanten.

En dat is ook niet zo gek. Je draagt bij aan een minimale vervuiling van het milieu. Daarnaast zien steeds meer consumenten het belang in van het goed omgaan met het milieu. Het gebruik van duurzame kartonnen verpakkingen kan dan ook bijdragen aan meer verkoop van je product.

Voor iedere situatie een passende kartonnen verpakking

Bij MMB Verpakkingen kun je terecht voor zowel grote, als kleine oplages. Daarnaast weten onze medewerkers door de jarenlange ervaring altijd een passende kartonnen verpakking te ontwikkelen. We nemen altijd trends en belangrijke onderdelen waar een verpakking aan moet voldoen altijd mee bij de ontwikkeling. Zo stuiten onze klanten vaak op zaken waar ze in eerste instantie niet aan hadden gedacht. Op deze manier komen we tot een kartonnen verpakking waar niets aan ontbreekt.

Meer resultaat met effectieve kartonnen verpakkingen

De marketingfunctie van je kartonnen verpakking draagt veel bij aan het succes van je product. Bij MMB Verpakkingen weten we dat als geen ander. Daarom ondersteunen wij je graag bij het bedenken van effectieve en onderscheidende verpakkingen.

materiaalsoorten

De verpakking is de blikvanger van uw product. Natuurlijk moet die eruit springen! Tegelijkertijd moet hij de inhoud beschermen en gemakkelijk in gebruik zijn. Bij MMB Verpakkingen hebben we het niet alleen over de praktische uitvoering van uw kartonnen of plastic verpakking, maar zijn wij écht geïnteresseerd in wat u als merk wilt uitdragen en hoe de verpakking hierbij kan helpen. Samen maken wij verpakkingen op maat die helpen uw product te verkopen.

De verpakkingen worden geproduceerd in onze gecertificeerde fabrieken volgens de laatste technieken. Hiermee waarborgen wij een excellente kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Z

Massief karton

Z

Golfkarton

Z

FSC karton

Z

Recyclebaar karton

Afwerkingen

Speciale effecten

foliedruk
Een dunne laag folie wordt op het ontwerp aangebracht. Dit zorgt voor een metallic uitziende laag op (een deel van) het ontwerp en geeft het een luxe uitstraling. In vele kleuren, hoogglans, mat en holografisch.
spot uv
Deze lak voorziet een deel van het ontwerp van een glanslaag, zodat dit eruit springt. Geschikt om bijvoorbeeld uw logo of foto’s goed te laten opvallen.
Fluor kleuren
Geven uw ontwerp een sprankelende kleur. Feestelijk en een echte eye-catcher. Uitstekend te gebruiken voor een speciale actie of gelegenheid.
3d
Door een 3D-toepassing lijken de verschillende beelden in elkaar over te vloeien waardoor de afbeelding levensecht. Een ‘wow-effect’.
Embossing (reliëf)
Hiermee wordt een patroon in het ontwerp gedrukt dat er als een reliëf op komt te liggen.
Stans
Stansen is het uitsnijden van drukwerk. Met een stansmes snijden wij elke gewenste (sier)vorm voor u uit.

Drukwerk

Luxe beschermlagen
Verschillende UV vernissen en laksoorten.
Lamineren
Deze afwerking geeft uw ontwerp een beschermlaag waardoor het steviger wordt en minder snel scheurt. Soft touch laminaat zorgt ervoor dat de verpakking zacht aanvoelt en een warme uitstraling krijgt.

stel uw vraag

Specialist in het produceren van plastic verpakkingen & kartonnen verpakkingen, bedrukt en onbedrukt. Neem direct contact op, uw krijgt binnen 24 uur reactie. Niet snel genoeg? Bel, want een beller is sneller... +31 (0) 164 21 19 12

Aanhef

MMB VERPAKKINGEN BV

MMB Verpakkingen is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van plastic en kartonnen verpakkingen.

Contactgegevens

Daalderweg 23
4879 AX Etten-Leur
+31 (0) 164 21 19 12
info@mmbverpakkingen.nl