Over ons

specialist in plastic en kartonnen verpakkingen

MMB Verpakkingen is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van plastic en kartonnen verpakkingen. MMB Verpakkingen is een dynamisch bedrijf dat sinds 2005 is uitgegroeid tot een gerenommeerde speler in de verpakkingsindustrie.

De jarenlange ervaring in de verpakkingsindustrie is de basis voor het bedrijf. Met fabrieken in België, Spanje en Polen kunnen wij uw verpakking op maat ontwikkelen en produceren. Of u nu kiest voor een plastic of een kartonnen verpakking, bedrukt of onbedrukt, samen komen wij tot een verpakking met de juiste uitstraling die recht doet aan uw product. Alles in 1 hand, is gemak voor de klant.

Z

plastic verpakkingen

Z

Duurzame verpakking van karton

Z

aantrekklijk geprijsd

Specials & Luxe verpakking

Feestelijk, speciaal en naar wens van de klant

Afwerking en materiaalsoort

Onbegrensde mogelijkheden

productfolder

Bekijk onze bochure

Privacy- en cookiebeleid

Privacyverklaring

offerte aanvragen

Gratis, vrijblijvend en snel

Algemene voorwaarden

Leverings- en betalingsvoorwaarden

Jarenlange
expertise

In de food en non-foodindustrie

 

MAATWERK, kwaliteit, aantrekkelijk geprijsd

De verpakking is de blikvanger van uw product. Natuurlijk moet die eruit springen! Tegelijkertijd moet hij de inhoud beschermen en gemakkelijk in gebruik zijn. Bij MMB Verpakkingen hebben we het niet alleen over de praktische uitvoering van uw plastic of kartonnen verpakking, maar zijn wij écht geïnteresseerd in wat u als merk wilt uitdragen en hoe de verpakking hierbij kan helpen. Samen maken wij verpakkingen op maat die helpen uw product te verkopen.

De verpakkingen worden geproduceerd in onze gecertificeerde fabrieken volgens de laatste technieken. Hiermee waarborgen wij een excellente kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

 

stel uw vraag

Specialist in het produceren van plastic verpakkingen & kartonnen verpakkingen, bedrukt en onbedrukt. Neem direct contact op, uw krijgt binnen 24 uur reactie. Niet snel genoeg? Bel, want een beller is sneller... +31 (0) 164 21 19 12

Aanhef