Spuitgietverpakkingen

Voedsel veilig verpakt

U wilt uw klanten een veilig product leveren? Wij verzorgen voor u de meest geschikte spuitgietverpakking voor uw levensmiddelen. Spuitgieten is een veel gebruikte vormgevingstechniek voor plastic verpakkingen. Bij spuitgieten wordt plastic gesmolten en onder hoge druk ingespoten in een mal. Als het plastic weer stolt door afkoeling krijgt het de gewenste verpakkingsvorm. Het resultaat is een stevige verpakking die eventueel met een garantiesluiting kan worden hergebruikt en die uitermate geschikt is voor voedingsmiddelen.  

Voor speciale dagen

Naast onze gewone spuitgietverpakkingen hebben wij ook seizoensgebonden verpakkingen zoals voor Pasen, Valentijnsdag, Kerst en Sinterklaas.

Uw spuitgietverpakking op maat

Uw spuitgietverpakkingen worden geheel naar uw wensen gemaakt. Dat betekent dat u het zo gek niet kunt bedenken, of wij maken het. Qua materiaalsoorten en afwerkingen kunt u werkelijk alle kanten op. Als extra service kunt u ons ook uw non-food producten laten verpakken.

Alles voor uw verpakking in 1 hand!

Z

Plastic & kartonnen verpakkingen

Z

Maatwerk

Z

Afwerkingen & Materiaalsoorten

Z

Contract packing

Uw spuitgietverpakkingen worden geheel naar uw wensen gemaakt. Dat betekent dat u het zo gek niet kunt bedenken, of wij maken het.

 

stel uw vraag

Specialist in het produceren van plastic verpakkingen & kartonnen verpakkingen, bedrukt en onbedrukt. Neem direct contact op, uw krijgt binnen 24 uur reactie. Niet snel genoeg? Bel, want een beller is sneller... +31 (0) 164 21 19 12

Aanhef

MMB VERPAKKINGEN BV

MMB Verpakkingen is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van plastic en kartonnen verpakkingen.

Contactgegevens

Daalderweg 23
4879 AX Etten-Leur
+31 (0) 164 21 19 12
info@mmbverpakkingen.nl