Chocolade verpakking

Verleid uw doelgroep met een onderscheidende chocolade verpakking

MMBverpakkingen-chocolade-assortiment
Z

Eigen fabricage

Z

Onderscheidende maatwerk verpakkingen

Wij helpen u graag van de eerste schets tot het eindproduct, en we zorgen ervoor dat uw chocolade verpakking een blijvende indruk achterlaat.

Of het nu gaat om kinderen of volwassenen, chocolade is een traktatie waar iedereen van houdt. Hoe kunt u uw doelgroep verleiden met uw chocolade?

De eerste, belangrijke stap tot succes ligt in de verpakking: laat de consument voor uw product kiezen. Bij MMB Verpakkingen begrijpen we dit als geen ander.

Z

Verpakkingsexpert sinds 2005

Geef uw product een unieke identiteit met op maat gemaakte chocolade verpakkingen

Geef uw chocolade verpakking een onderscheidende uitstraling en maak het herkenbaar op de markt. Met op maat gemaakte chocolade verpakkingen kunt u de aandacht trekken en een blijvende indruk achterlaten.

Laat uw elegante en smaakvolle product stralen in uw chocolade verpakking

Bij MMB Verpakkingen weten we dat chocolade meer is dan alleen een traktatie; het is een kunstwerk op zich. Ons doel is het creëren van op maat gemaakte verpakkingen die de elegantie en smaak van uw product weerspiegelen. Met creatieve ontwerpen en hoogwaardige materialen zorgen wij ervoor dat uw chocolade niet alleen heerlijk is om te eten, maar ook om naar te kijken. Laat uw chocolade stralen met een onderscheidende verpakking.

Volledige ontzorging

Wij kunnen u helpen van van ontwerp tot fabricage van de verpakking. Wij zijn uw verpakkingsexperts en staan u bij in elke stap van het proces. Doordat wij al sinds 2005 actief zijn, weten wij inmiddels goed wat er komt kijken bij het ontwikkelen van een succesvolle verpakking.

Eigen fabricage

Met onze eigen productiefaciliteiten kunnen we inspelen op uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om kunststof of kartonnen verpakkingen voor chocolade. Ook heeft u door onze eigen fabricage meer inzicht in het productieproces.

Creativitief team

Wij draaien al even mee in de verpakkingswereld en hebben daardoor al veel concepten gezien. En dat helpt enorm bij het bedenken van verpakkingen die perfect bij uw doelgroep en markt passen. Uw specifieke verpakkingsbehoeften staan bij ons centraal, en we vinden altijd een creatieve oplossing.

Oog voor duurzaamheid

We begrijpen hoe belangrijk duurzaamheid is in de moderne wereld. Daarom bieden we steeds meer duurzame verpakkingsopties aan, omdat we geloven dat uw succes hand in hand moet gaan met zorg voor het milieu. 

Of u nu op zoek bent naar maatwerk voor kleine oplages van 1.000 of grote producties van meer dan 1.000.000 stuks, bij MMB Verpakkingen staan we voor u klaar.

Vul het formulier in of bel ons direct op +31 (0) 164 21 19 12

Alles voor uw verpakking in 1 hand!

Z

Verpakkingsexpert sinds 2005

Z

Plastic & kartonnen verpakkingen

Z

Onderscheidende maatwerk verpakkingen

Z

Eigen fabricage

Z

Afwerkingen & Materiaalsoorten

Z

Contract packing

Bekijk meer mogelijkheden in verpakkingen

Uw chocolade verpakking wordt geheel naar uw wensen gemaakt. Dat betekent dat u het zo gek niet kunt bedenken, of wij maken het.

 

stel uw vraag

Specialist in het produceren van plastic verpakkingen & kartonnen verpakkingen, bedrukt en onbedrukt. Neem direct contact op, uw krijgt binnen 24 uur reactie. Niet snel genoeg? Bel, want een beller is sneller... +31 (0) 164 21 19 12

Aanhef