Luxe verpakkingen

Indrukwekkende luxe verpakkingen

Heeft u een uniek product dat een bijpassende, opvallende verpakking verdient? Zoekt u naar een manier om uw merk te onderscheiden? Kies voor luxe verpakkingen. Wij helpen u graag bij het creëren van indrukwekkende, op maat gemaakte luxe verpakkingen.

Luxe verpakkingen op maat

Wij bieden maatwerk met behulp van massief hardkartonnen dozen met een een premium uitstraling. Ook golfkarton en vouwkarton behoort tot de mogelijkheden. Dit is perfect voor producten die exclusiviteit en impact vereisen.

Onze oplages variëren van 1.000 tot meer dan 1.000.000 stuks.

Al sinds 2005 expert op het gebied van verpakkingen

Als verpakkingsspecialisten begrijpen we de kunst van het creëren van luxe verpakkingen. Of u nu uw eigen ontwerp heeft of ons wilt inschakelen voor het complete ontwerpproces, wij begeleiden u van concept tot eindproductie.

Expertise en concurrerende prijzen

Sinds 2005 zijn wij de verpakkingsexperts die producten de aandacht geven die ze verdienen. Onze eigen fabrieken stellen ons in staat om hoogwaardige luxe verpakkingen tegen concurrerende prijzen aan te bieden. Bovendien houden we u transparant op de hoogte van het ontwikkelingsproces, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Duurzame verpakkingen

Wij zijn ons bewust van de groeiende nadruk op duurzaamheid. Daarom bieden we een groeiend assortiment duurzame verpakkingsopties. We zijn toegewijd aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk en helpen u bij het maken van milieubewuste keuzes voor uw verpakkingen.

MMBverpakkingen_bodem met sleeve

Uw luxe verpakkingen worden geheel naar uw wensen gemaakt. Dat betekent dat u het zo gek niet kunt bedenken, of wij maken het.

 

Alles voor uw verpakking in 1 hand!

Z

Plastic & kartonnen verpakkingen

Z

Maatwerk

Z

Afwerkingen & Materiaalsoorten

Z

Contract packing

stel uw vraag

Specialist in het produceren van plastic verpakkingen & kartonnen verpakkingen, bedrukt en onbedrukt. Neem direct contact op, uw krijgt binnen 24 uur reactie. Niet snel genoeg? Bel, want een beller is sneller... +31 (0) 164 21 19 12

Aanhef