Sleeve verpakking

MMB verpakkingen

Ingewikkeld? Helemaal niet. Een sleeve verpakking is niets anders dan een bedrukte wikkel die om een product of doos wordt geschoven. Een uitstekend communicatiemiddel om uw klanten mee te bereiken. Handig bij:

  • Productvariaties
  • Extra productinformatie
  • Informatie over een actie

Sleeve verpakking op maat, in alle vormen en maten

Onze kartonnen sleeves zijn net als al onze andere producten te verkrijgen in allerlei soorten, formaten, vormen en afwerkingen, zoals bijvoorbeeld gestanst voor om een drinkbeker. Als extra service kunt u ons ook uw non-food producten laten verpakken.

Wij hebben al veel klanten kunnen helpen bij het ontwikkelen van een sleeve verpakking op maat. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van voorgaande projecten.

MMBverpakkingen_vouwdoosje_giftset_eivissa
MMBverpakkingen_sleeve_neon_hello_beautiful_bath_fizzer
MMBverpakkingen_vouwdoosje_venster_rood_goud
MMB verpakkingen
MMB verpakkingen
MMBverpakkingen_vouwdoosje_sleeve_inlay_holle_wanden
vouwkarton-verpakking-the-bomb-mmb

Wat is een sleeve verpakking?

Een sleeve verpakking bestaat uit een bedrukte wikkel die om een verpakking of doos wordt geschoven. Sleeve verpakkingen worden bijvoorbeeld vaak gebruikt bij productvariaties. Op deze manier is het mogelijk om verschillende variaties van een product uit te brengen door de wikkels andere ontwerpen te geven. Daarnaast kan een sleeve ook uitkomst bieden om meer informatie over het product te verschaffen.

En op eenzelfde manier kan ook bij een (marketing)actie middels een wikkel extra informatie worden gegeven over de betreffende actie. Zoals we al eerder op deze pagina hebben genoemd, is het perfect communicatiemiddel om klanten iets duidelijk te maken. Buiten bovengenoemde voorbeelden, zijn er nog talloze andere situaties te bedenken waarin sleeve verpakkingen worden ingezet.

Kartonnen sleeve

Kartonnen sleeve verpakkingen zijn populair. En daar zijn veel redenen voor te bedenken. Zo nemen kartonnen verpakkingen in het algemeen in populariteit toe. Een belangrijke reden hiervan is dat karton minder belastend is voor het milieu dan plastic.

Daarnaast zijn onze fabrieken gecertificeerd zijn met het FSC keurmerk. Het hout om het karton te fabriceren is dan ook afkomstig uit een FSC-bos. Dit zijn bossen die op ecologisch, maar ook economisch en sociaal verantwoorde manier worden beheerd. De kartonnen sleeve verpakking is dan ook een FSC verpakking. Wil je hier meer over weten? Neem dan zeker eens contact met ons op. We vertellen je er graag meer over.

Alles voor uw verpakking in 1 hand!

Z
Plastic & kartonnen verpakkingen
Z

MAatwerk

Z

Afwerkingen & Materiaalsoorten

Z

Contract packing

Sleeve bedrukken

De verpakking wil je uiteraard bedrukken met jouw ontwerp. Bij MMB Verpakkingen ontwikkelen we verpakkingen geheel op maat. We kunnen je hierbij begeleiden van A tot Z. Dat wil zeggen dat we ook het ontwerp en het bedrukken van een sleeve kunnen verzorgen. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring op het gebied van verpakking ontwikkeling. We zitten altijd vol ideeën en nemen graag de mogelijkheden met je door.

Je kunt natuurlijk ook zelf een ontwerp aanleveren. Het is maar net hoeveel ondersteuning je nodig hebt in het ontwikkelen van je sleeve verpakking.

Sleeve verpakking ontwikkelingen van A tot Z

Het team van MMB Verpakkingen staat je van A tot Z bij in het proces van verpakkingsontwikkeling. Zoals hierboven genoemd, kunnen we je bij het bedrukken van de sleeve verpakking ondersteunen. Mocht je zelf al een ontwerp hebben, dan is het geen enkel probleem om dat te gebruiken. En zo werkt het eigenlijk bij alle onderdelen van het proces van het ontwikkelen van het product.

We helpen je graag vanaf het A tot Z bij het ontwikkelen van je verpakking. Wat we hierbij belangrijk vinden is om jouw product en bedrijf goed te leren kennen. Dat in combinatie met onze jarenlange kennis en ervaring, zorgt voor een vloeiend ontwikkelproces.

Uw kartonnen sleeves worden geheel naar uw wensen gemaakt. Dat betekent dat u het zo gek niet kunt bedenken, of wij maken het.

 

stel uw vraag

Specialist in het produceren van plastic verpakkingen & kartonnen verpakkingen, bedrukt en onbedrukt. Neem direct contact op, uw krijgt binnen 24 uur reactie. Niet snel genoeg? Bel, want een beller is sneller... +31 (0) 164 21 19 12

Aanhef