Kartonnen koker op maat

Onkreukbaar imago

MMBverpakkingen_kartonnen_koker_handles

Een kartonnen koker is een populaire verpakking, omdat hij de inhoud goed beschermt. Het voordeel van een kartonnen koker is dat deze milieuvriendelijker en goedkoper is dan een metalen of kunststof koker.

U kunt bij ons kiezen uit 3 soorten kartonnen kokers; de standaard koker, de conische (kegelvormige) koker en de ovale (langwerpig ronde) koker in iedere gewenste afmeting, zowel onbedrukt als bedrukt.

Kartonnen Koker op maat, bedrukt of onbedrukt

Uw kartonnen kokers worden geheel naar uw wensen gemaakt. Dat betekent dat u het zo gek niet kunt bedenken, of wij maken het. Qua materiaalsoorten en afwerkingen kunt u werkelijk alle kanten op. Als extra service kunt u ons ook uw non-food producten laten verpakken.

Kartonnen kokers in alle soorten en maten

Wij kunnen uw kartonnen koker in alle soorten en maten voor u ontwikkelen. Zoals u in de afbeeldingen op deze pagina kunt zien, hebben we veel ervaring met het ontwikkelen van kartonnen kokers en andere karton verpakkingen. Daardoor kunnen we aan vrijwel iedere wens voldoen wanneer het gaat om het ontwikkelen van een koker verpakking.

Neem vooral eens contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij zijn erg benieuwd naar de ideeën die u heeft omtrent het ontwikkelen van een kartonnen koker verpakking. Tevens kunnen wij u helpen wanneer je nog wel wat extra inspiratie kunt gebruiken voor het concept van uw koker verpakking. 

Kartonnen koker voor een beter milieu

Kartonnen kokers zijn vanzelfsprekend beter voor het milieu dan de plastic variant. Het karton dat wij gebruiken komt uit fabrieken met een FSC-certificaat. Daardoor kunnen wij met zekerheid zeggen dat het hout op ecologisch, sociaal én economisch verantwoorde manier is vervaardigd.

grote en kleine oplages mogelijk

Bij MMB Verpakkingen is het mogelijk om uw koker verpakking in zowel grote, als kleine oplages te laten maken. Doordat wij beschikken over onze eigen fabrieken, kunnen wij orders snel leveren.

Alles voor uw verpakking in 1 hand!

Z

Plastic & kartonnen verpakkingen

Z

Maatwerk

Z

Afwerkingen & Materiaalsoorten

Z

Contract packing

MMBverpakkingen_ kartonnen koker plastic deksel
MMBverpakkingen_ kartonnen koker 1

Uw kartonnen kokers worden geheel naar uw wensen gemaakt. Dat betekent dat u het zo gek niet kunt bedenken, of wij maken het.

 

stel uw vraag

Specialist in het produceren van plastic verpakkingen & kartonnen verpakkingen, bedrukt en onbedrukt. Neem direct contact op, uw krijgt binnen 24 uur reactie. Niet snel genoeg? Bel, want een beller is sneller... +31 (0) 164 21 19 12

Aanhef

MMB VERPAKKINGEN BV

MMB Verpakkingen is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van plastic en kartonnen verpakkingen.

Contactgegevens

Daalderweg 23
4879 AX Etten-Leur
+31 (0) 164 21 19 12
info@mmbverpakkingen.nl