Bonbon doosjes

Verleid uw doelgroep met onderscheidende bonbon doosjes

vouwkarton-verpakking-bonbons-mmb

MMB Verpakkingen is expert in maatwerk bonbon doosjes en bonbon verpakkingen. Als toonaangevend verpakkingsbedrijf sinds 2005 begrijpen we dat de juiste verpakking het verschil kan maken voor uw merk en producten.

Onze passie voor creativiteit, klantgerichtheid en duurzaamheid zorgt ervoor dat wij verpakkingen creëren die niet alleen mooi zijn, maar ook helpen bij de verkoop van uw heerlijke bonbons.

Z

Verpakkingsexpert sinds 2005

Z

Eigen fabricage

Maatwerk bonbon verpakkingen en bonbon doosjes

Bij MMB Verpakkingen zijn wij gespecialiseerd in maatwerk. Wij kunnen vrijwel ieder concept omzetten in een passende verpakking. U kunt tevens bij ons terecht voor het ontwikkelen van een andere chocolade verpakking.

Ons team van verpakkingsexperts helpt u graag om uw ontwerp om te zetten in een verpakking die past bij uw doelgroep en de markt. We luisteren naar uw klantvraag en vertalen deze naar een bonbon verpakking die de aandacht trekt en indruk maakt.

Kleine en grote oplages mogelijk

Of u nu een kleine oplage van 1.000 bonbon doosjes nodig hebt of een grotere bestelling van meer dan 1.000.000 stuks. U kunt bij ons terecht voor zowel grote, als kleine oplages. Geen enkel probleem!

Het belang van verpakkingen voor uw bonbonproducten

Bij MMB Verpakkingen begrijpen we dat verpakkingen veel meer zijn dan alleen een omhulsel. Ze zijn het visitekaartje van uw merk en spelen een cruciale rol in het koopbeslissingsproces. Wij ontwikkelen verpakkingen die zijn gericht op het versterken van uw merkimago en het verhogen van de aantrekkingskracht van uw bonbons. We zijn gepassioneerd over het creëren van verpakkingen die consumenten verleiden en uw merk naar nieuwe hoogten tillen.

Duurzame verpakkingen

Bij MMB Verpakkingen zijn we ons bewust van de groeiende behoefte aan duurzame verpakkingsoplossingen. Daarom denken wij graag mee om uw verpakking zo duurzaam mogelijk te maken. Wij helpen u graag om met uw bonbon doosjes te laten voldoen aan de verwachtingen van consumenten.

15 jaar ervarvaring in de verpakkingsindustrie

Met meer dan 15 jaar ervaring in de verpakkingsindustrie, hebben we bewezen wat nodig is om succesvolle verpakkingen te ontwikkelen. Ons trackrecord van tevreden klanten is een bewijs van onze toewijding aan kwaliteit en service. Wij begeleiden u graag op weg naar het perfecte bonbon doosje of de perfecte bonbon verpakking.

Alles voor uw verpakking in 1 hand!

Z

Verpakkingsexpert sinds 2005

Z

Plastic & kartonnen verpakkingen

Z

Onderscheidende maatwerk verpakkingen

Z

Eigen fabricage

Z

Afwerkingen & Materiaalsoorten

Z

Contract packing

Bekijk meer mogelijkheden in verpakkingen

Uw chocolade verpakking wordt geheel naar uw wensen gemaakt. Dat betekent dat u het zo gek niet kunt bedenken, of wij maken het.

 

stel uw vraag

Specialist in het produceren van plastic verpakkingen & kartonnen verpakkingen, bedrukt en onbedrukt. Neem direct contact op, uw krijgt binnen 24 uur reactie. Niet snel genoeg? Bel, want een beller is sneller... +31 (0) 164 21 19 12

Aanhef