Luxe verpakkingen op maat

Verpakking met cachet

Wilt u luxe verpakkingen laten maken voor uw product? Want u heeft een prachtig product waarvoor alleen de beste en mooiste verpakking goed genoeg is? Kies dan voor een omplakte luxe kartonnen doos! Het drukwerk wordt op de kartonnen doos geplakt, om de randen heen gevouwen en aan de achterkant vastgemaakt. Dit zorgt voor een luxe verpakking: een perfecte afwerking en geeft een veel mooier, maar ook steviger eindresultaat.

Luxe verpakkingen in alle vormen en maten

Wij maken uw luxe verpakkingen geheel naar uw wensen. Dat betekent dat u het zo gek niet kunt bedenken, of wij maken het. Qua materiaalsoorten en afwerkingen kunt u werkelijk alle kanten op met uw karton verpakking. Als extra service kunt u ons ook uw non-food producten laten verpakken.

Luxe kartonnen dozen met deksel

Luxe kartonnen dozen met deksel zijn tevens een optie om perfecte luxe verpakkingen te ontwikkelen. Wij leveren luxe kartonnen dozen met deksel in verschillende vormen en maten, met vensters, magneetsluitingen en hengels, et cetera. 

MMB Verpakkingen is trots op haar paradepaardje.

Ook is een luxe kartonnen doos een milieubewuste keuze. Wij gebruiken karton met een FSC-keurmerk. En daardoor bent u verzekerd van een milieubewuste luxe kartonnen doos. Hierdoor draag u uw steentje bij aan een beter milieu, en heeft de consument een extra reden om jouw product af te nemen.

Kartonnen geschenkdoos

Wilt u een kartonnen geschenkdoos laten maken? Wij ontwikkelen graag een kartonnen geschenkdoos die volledig aan uw wensen voldoet. Hierbij kunnen we u van A tot Z helpen in het proces. Mocht u nog zoekende zijn naar een passend concept voor uw geschenkdoos, dan kunnen we u daarbij helpen. We hebben veel klanten geholpen bij het creëren van een geschenkdoos. Daarom kunnen we u veel voorbeelden geven van succesvolle geschenkdozen die tevens voor u als inspiratie kunnen dienen.

Luxe doosjes

Luxe doosjes zijn er in allerlei soorten en maten. U wilt natuurlijk dat uw verpakking onderscheidend is en de verkoop stimuleert. Met luxe doosjes trekt u de aandacht en door de premium uitstraling krijgt uw product tevens een premium gevoel. Ook bij het ontwikkelen van luxe doosjes kunnen wij vrijwel ieder concept vertalen naar een unieke luxe verpakking.

MMBverpakkingen_bodem met sleeve

Uw luxe verpakkingen worden geheel naar uw wensen gemaakt. Dat betekent dat u het zo gek niet kunt bedenken, of wij maken het.

 

Alles voor uw verpakking in 1 hand!

Z

Plastic & kartonnen verpakkingen

Z

Maatwerk

Z

Afwerkingen & Materiaalsoorten

Z

Contract packing

stel uw vraag

Specialist in het produceren van plastic verpakkingen & kartonnen verpakkingen, bedrukt en onbedrukt. Neem direct contact op, uw krijgt binnen 24 uur reactie. Niet snel genoeg? Bel, want een beller is sneller... +31 (0) 164 21 19 12

Aanhef