Luxe verpakkingen op maat

Verpakking met cachet

U heeft een prachtig product waarvoor alleen de beste en mooiste verpakking goed genoeg is? Kies dan voor een omplakte luxe kartonnen doos! Het drukwerk wordt op de kartonnen doos geplakt, om de randen heen gevouwen en aan de achterkant vastgemaakt. Dit zorgt voor een perfecte afwerking en geeft een veel mooier, maar ook steviger eindresultaat.

Luxe kartonnen dozen met deksel

Wij leveren luxe kartonnen dozen in verschillende vormen en maten, met vensters, magneetsluitingen en hengels, et cetera. Luxe kartonnen dozen met deksel zijn tevens een optie. MMB Verpakkingen is trots op haar paradepaardje.

Voor ieder product, de juiste verpakking

Wij maken uw luxe kartonnen dozen geheel naar uw wensen. Dat betekent dat u het zo gek niet kunt bedenken, of wij maken het. Qua materiaalsoorten en afwerkingen kunt u werkelijk alle kanten op. Als extra service kunt u ons ook uw non-food producten laten verpakken.

Uw luxe kartonnen dozen worden geheel naar uw wensen gemaakt. Dat betekent dat u het zo gek niet kunt bedenken, of wij maken het.

 

Alles voor uw verpakking in 1 hand!

Z
Plastic & kartonnen verpakkingen
Z

MAatwerk

Z

Afwerkingen & Materiaalsoorten

Z

Contract packing

stel uw vraag

Specialist in het produceren van plastic verpakkingen & kartonnen verpakkingen, bedrukt en onbedrukt. Neem direct contact op, uw krijgt binnen 24 uur reactie. Niet snel genoeg? Bel, want een beller is sneller... +31 (0) 164 21 19 12

Aanhef