Luxe kartonnen dozen met deksel

Verpakking met cachet

Wilt u luxe kartonnen dozen met deksel laten maken voor uw product, omdat u een prachtig product heeft waarvoor alleen de beste en mooiste verpakking goed genoeg is? Kies dan voor een omplakte luxe kartonnen doos met deksel! Het drukwerk wordt op de kartonnen doos geplakt, om de randen heen gevouwen en aan de achterkant vastgemaakt. Dit zorgt voor een perfecte afwerking en geeft een veel mooier, maar ook steviger eindresultaat.

Luze kartonnen dozen met deksel op maat

Wij maken uw luxe kartonnen dozen met deksel geheel naar uw wensen. Dat betekent dat u het zo gek niet kunt bedenken, of wij maken het. Qua materiaalsoorten en afwerkingen kunt u werkelijk alle kanten op met uw karton verpakking. Als extra service kunt u ons ook uw non-food producten laten verpakken.

Luxe kartonnen dozen met deksel zijn tevens een optie om perfecte luxe verpakkingen te ontwikkelen. Wij leveren luxe kartonnen dozen met deksel in verschillende vormen en maten, met vensters, magneetsluitingen en hengels, et cetera.

Verpakkingen die de verkoop stimuleren

Bij MMB Verpakkingen begrijpen we de kracht van verpakkingen bij het stimuleren van verkoop. Onze luxe kartonnen dozen met deksel zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook functioneel en duurzaam. Ze zijn ontworpen om de aandacht van potentiële klanten te trekken en een blijvende indruk achter te laten. Met onze verpakkingen versterkt u de perceptie van uw merk en product, waardoor de kans op verkoopsucces aanzienlijk toeneemt.

Optie tot duurzame verpakkingen

Ook is een luxe kartonnen doos een milieubewuste keuze. Wij gebruiken karton met een FSC-keurmerk. En daardoor bent u verzekerd van een milieubewuste luxe kartonnen doos met deksel. Hierdoor draag u uw steentje bij aan een beter milieu, en heeft de consument een extra reden om jouw product af te nemen.

Snel aan de slag

MMB Verpakkingen is uw partner voor hoogwaardige, op maat gemaakte luxe kartonnen dozen met deksel. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen uw merk en product naar nieuwe hoogten kunnen tillen.

Uw luxe kartonnen dozen met deksel worden geheel naar uw wensen gemaakt. Dat betekent dat u het zo gek niet kunt bedenken, of wij maken het.

 

Alles voor uw verpakking in 1 hand!

Z

Verpakkingsexpert sinds 2005

Z

Plastic & kartonnen verpakkingen

Z

Onderscheidende maatwerk verpakkingen

Z

Eigen fabricage

Z

Afwerkingen & Materiaalsoorten

Z

Contract packing

stel uw vraag

Specialist in het produceren van plastic verpakkingen & kartonnen verpakkingen, bedrukt en onbedrukt. Neem direct contact op, uw krijgt binnen 24 uur reactie. Niet snel genoeg? Bel, want een beller is sneller... +31 (0) 164 21 19 12

Aanhef