Plastic kokers

Uw product springt in het oog!

Plastic kokers met deksel

U kunt bij ons kiezen uit 3 soorten plastic kokers; de standaard koker, de conische (kegelvormige) koker en de ovale (langwerpig ronde) koker in iedere gewenste afmeting, zowel onbedrukt als bedrukt en gemaakt van PET of PVC. De plastic kokers zijn verkrijgbaar met standaard plastic deksels, maar ook met deksels in verschillende kleuren metaal of kunststof.

De kers op de taart

Een verzorgde afwerking zorgt voor een mooi eindresultaat. Dit kan met bijvoorbeeld foliedruk, vernissen of verschillende lakken. Wat uw wensen ook zijn, wij maken het. Qua materiaalsoorten en afwerkingen kunt u werkelijk alle kanten op. Als extra service kunt u ons ook uw non-food producten laten verpakken.

MMB verpakkingen
MMBverpakkingen_transparante_koker_Casado_flock
MMB verpakkingen

Maatwerk plastic kokers voor grote en kleine Oplages

Bij MMB Verpakkingen begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom bieden we maatwerk plastic kokers aan in oplages variërend van 1.000 tot meer dan 1.000.000 stuks. 

Creatieve verpakkingsoplossingen op maat

Bij MMB Verpakkingen zijn we niet alleen experts in het produceren van verpakkingen, maar ook in het bedenken van creatieve oplossingen. Ons team is sterk klantgericht en onderzoekt de doelgroep en de markt van elke klant. We luisteren naar uw specifieke behoeften en bieden innovatieve verpakkingsconcepten die opvallen en uw producten laten schitteren.

Aantrekkelijke kunststof kokers voor meer verkopen

Wij begrijpen het cruciale belang van verpakkingen voor uw merk en producten. Onze verpakkingen zijn niet alleen functioneel, maar dragen ook bij aan de verkoop. Met aandacht voor detail en mogelijkheden zoals foliedruk, en diverse afwerkingen, helpen we uw merk te onderscheiden in de markt en een blijvende indruk achter te laten bij uw klanten. Samen brengen we uw visie tot leven en zorgen we ervoor dat uw producten de aandacht krijgen die ze verdienen.

MMB verpakkingen
MMB verpakkingen
MMB verpakkingen

Alles voor uw verpakking in 1 hand!

Z

Plastic & kartonnen verpakkingen

Z

Maatwerk

Z

Afwerkingen & Materiaalsoorten

Z

Contract packing

Uw plastic kokers worden geheel naar uw wensen gemaakt. Dat betekent dat u het zo gek niet kunt bedenken, of wij maken het.

 

stel uw vraag

Specialist in het produceren van plastic verpakkingen & kartonnen verpakkingen, bedrukt en onbedrukt. Neem direct contact op, uw krijgt binnen 24 uur reactie. Niet snel genoeg? Bel, want een beller is sneller... +31 (0) 164 21 19 12

Aanhef

MMB VERPAKKINGEN BV

MMB Verpakkingen is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van plastic en kartonnen verpakkingen.

Contactgegevens

Daalderweg 23
4879 AX Etten-Leur
+31 (0) 164 21 19 12
info@mmbverpakkingen.nl